Φροντίστε την υγεία σας

ΝΕΑ

Ο προστάτης είναι αδένας του γεννητικού συστήματος του άνδρα. Έχει σχήμα και μέγεθος κάστανου. Βρίσκεται πίσω από την ηβική σύμφυση, ακριβώς κάτω από την ουροδόχο κύστη και περιβάλλει την αρχική μοίρα της ουρήθρας. Η βασική λειτουργία του προστάτη έχει σχέση με τη γονιμότητα.
13 Νοεμβρίου, 2022

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η εκλογή μου ως Εθνικός Αντιπρόσωπος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας στην Nominating Committee της Παγκόσμιας Ουρολογικής Εταιρείας (Société Internationale d’Urologie), κατόπιν σχετικής ψηφοφορίας κατά το 42ο Παγκόσμιο Συνέδριο.

9 Νοεμβρίου, 2022

Για ακόμα μια χρονιά, είχα την χαρά να συμμετέχω ως ομιλητής στην Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα «Καρκίνος προστάτη: Νεότερα δεδομένα», στην Κλινική ΡΕΑ, στο πλαίσιο του Επιστημονικού Προγράμματος για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

2 Νοεμβρίου, 2022

Είχα την χαρά να είμαι ομιλητής και συντονιστής στην Επιστημονική Διημερίδα «Επιστημονικοί διάλογοι για τον προχωρημένο καρκίνο του προστάτη» που διεξήχθη 22 και 23 Οκτωβρίου 2022.

23 Οκτωβρίου, 2022
2 χρόνια μετά την αναγκαστική, λόγω πανδημίας, ματαίωση της διοργάνωσης του Συνεδρίου, είχα την χαρά να προεδρεύσω σε δυο ενδιαφέρουσες συνεδριάσεις για την «Ανδρική Ακράτεια και την Καλοήθη Υπερπλασία του Προστάτη» και την «Επικουρική Θεραπεία στον Μυοδιηθητικό Καρκίνο».
16 Οκτωβρίου, 2022